EN
Anasayfa  ›  Kurumsal  ›  Güncel Haberler
Smarttech Şirketler Grubunun yeni İcra Kurulu Başkanı Burhan Kurt

Smarttech Şirketler Grubunun yeni İcra Kurulu Başkanı Burhan Kurt, Hava Süspansiyon Körük Üretimi, Plastik Enjeksiyon, Alüminyum Enjeksiyon ve Talaşlı İmalat Üretimi, Orijinal yedek parçalar, yerli ve ithal ürün grupları gibi birçok alanda faaliyetleri olan Smarttech şirketler grubu bünyesinde, kurumsal sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında dönüşüm faaliyetlerine başlamıştır.

Smarttech Otomotiv ve Teknoloji Anonim Şirketi uzun vadeli büyüme ve gelişim planları doğrultusunda sürdürülebilir bir stratejik yönetim modeline geçiş yapacaktır.
Bu model çerçevesinde; 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren değişim, dönüşüm ve gelişim sürecini başlatıp şirketin Kurumsal sürdürülebilirlik çalışmalarına yön vermek ve operasyonları doğrudan yönetmek üzere sektörün deneyimli ismi Burhan Kurt İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine atanmıştır.
Trakya Üniversitesi-İşletme bölümü mezunu olan ve kariyeri boyunca uluslararası şirketlerde üst düzey yönetici olarak başarılı çalışmalara imza atan KURT, FMGC, Yapı Kimyasalları ve Otomotiv sektörlerinde çalışmıştır.